Po ngarkohet Veprimtari

Onufri ju fton në mbrëmjen më të veçantë të poezisë!

Slam poetry është një formë e lirë poezie, zanafilla e së cilës daton që në vitet ’80 në klubet e xhazit.
Slam poetry konsiston në shkrimin, krijimin, autenticitetin dhe performancën e poezisë.
Secili pjesëmarrës duhet të krijojë një material të tijin për ta performuar.

Jeni të gjithë të mirëpritur!

Share This Story, Choose Your Platform!

Title

Go to Top