Kreu2024-01-26T16:06:52+00:00

Klasikë

Librat që thua se i ke lexuar

Anglisht

Zbulo koleksionin tonë të librave në anglisht

Romanca

Bëhu gati të dashurosh e të qash

Një shtëpi pa libra është si një trup pa shpirt.

Cicero

Prurjet e reja

Librat e rinj në librarinë tonë

Vepra e plotë e Kadaresë

Shtatë dekada krijimtari në shtatë vëllime


Me krijimet e pesëmbëdhjetë viteve të fundit, si “Mosmarrëveshja”, “Mëngjeset në Kafe Rostand (Motive të Parisit)”, “Kukulla”, “Kur sunduesit grinden” etj., ky opus shtatëvëllimësh është më i ploti i botuar deri më sot dhe e paraqet krijimtarinë e Kadaresë në përmasën integrale të saj, duke mbetur përgjithmonë versioni përfundimtar dhe referencial për të gjitha botimet e mëvonshme në shqip dhe në gjuhët e huaja.

Gjeni këtu çdo libër që ju duhet për bibliotekën tuaj

Gjeni këtu çdo libër që ju duhet për bibliotekën tuaj.

Nëse ka ndonjë libër që nuk është në katalogun tonë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Fantazi

Mister

Filozofi

Vetëndihmë

Biznes

Për fëmijë

Lexoni më shumë mbi librat dhe autorët tuaj të preferuar

Title

Go to Top