Unë Lider

1200 L

Categories: SKU: 9789928004956
Libri i Stephen R. Covey “Unë lider” (të njohur edhe si “The 8th Habit: From Effectiveness to Greatness”) flet rreth rrugëve për të arritur madhështinë si lider, si individ dhe si organizatë. Ky libër vazhdon nga libri i tij më i njohur “7 Habits of Highly Effective People” (7 zakonet e njerëzve të suksesshëm) dhe shton një zakon të tetë, që ai e quan “madhështia”.

Covey shpjegon se habit-i i tetë nuk është thjesht një taktikë e re apo një strategji për t’u përdorur në punë, por është një mënyrë jetese e themeluar në vlera të forta personale dhe profesionale. Libri flet rreth shumë aspekteve të ndryshme të madhështisë, duke përfshirë marrëdhëniet, punën në ekip, komunikimin, dhe lidershipin.

Në libër, Covey flet për disa tema kryesore, përfshirë:

Identifikimin e qëllimeve personale dhe profesionale dhe arritjen e tyre.

Zhvillimin e aftësive për të udhëhequr dhe frymëzuar të tjerët.

Ngritjen e një kulture të fuqishme në punë dhe në jetë.

Përqendrimin në vlera të forta dhe në një qëllim më të madh se vetja.

Zhvillimin e aftësive të ndryshme të komunikimit, si përkushtimi i vëmendjes, mendimi i thellë, dhe dëgjimi aktiv.

Në përgjithësi, “Unë, lideri” është një libër që synon të ndihmojë lexuesit të zhvillojnë aftësi të fuqishme lidershipi dhe të arrijnë madhështinë në punë dhe në jetë.

Viti i botimit:

2022

Kopertina:

E butë

Nr. i faqeve:

368

Botues:

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “Unë Lider”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Libra të ngjashëm