Çfarë po mendon fëmija im?

2000 L

Categories: SKU: 9789928349934

Ky libër ju dëfton një mënyrë të re për ta parë botën nga këndvështrimi i një fëmije – duke marrë parasysh edhe këndvështrimin tuaj si prind. Është një udhëzues i krijuar për t’ju ndihmuar që të interpretoni shpejt dhe saktë sjelljen e fëmijës. Në të përfshihen fëmijët e moshës 2 deri në 7 vjeç – periudhë e viteve formuese, gjatë së cilës fëmija nis të zbulojë botën, të zhvillojë ligjërimin, të miqësohet dhe të kërkojë pavarësi. Kapitujt ndahen në tri grupmosha kryesore: 2-3 – vjeçarët; 4-5 – vjeçarët; dhe 6-7 – vjeçarët, në mënyrë që ju, prindër, të kuptoni më mirë mendimet e fëmijës tuaj gjatë këtyre etapave moshore. Në këtë libër do të njiheni me më shumë se 100 situata të përditshme, që ju tregojnë se si të kuptoni sjelljen e fëmijës tuaj, të zbuloni se çfarë qëndron pas saj dhe të vini në jetë zgjidhjet më të mira. Nëpërmjet tij do të arrini të kuptoni e të përballoni disa nga shqetësimet kryesore, si: shpërthimet e zemëratës, rivalitetin mes vëllezërve e motrave, problemet e gjumit, sigurinë e nevojshme në internet dhe shumë të tjera.

Kopertina:

E fortë

Përmasat:

200 x 240 mm

Nr. i faqeve:

256

Botues:

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “Çfarë po mendon fëmija im?”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Libra të ngjashëm